

成人高考大专英语考试真题

成人高考高起点英语考试真题及答案

第1卷(选择题,共105分)

一、语音知识:共 5 小题;每题 1.5 分,共 7.5 分。在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词。

- 1.
- A. han<u>d</u>some
- B. can<u>d</u>le
- C. distance
- D. lan<u>d</u>
- 2. A. m<u>ea</u>t
- B. r<u>ea</u>dy
- C. h<u>ea</u>t
- D. s<u>ea</u>t

3.

- A. bottom
- B. c<u>o</u>lour
- C. M<u>o</u>nday
- D. t<u>o</u>n

4.

- A. billion
- B. lab
- C. table
- D. com<u>b</u>

5.

- A. too<u>th</u>
- B. mon<u>th</u>
- C. fa<u>th</u>er
- D.me<u>th</u>od

二、词汇与语法知识:共 15 小题;每题 1.5 分。共 22.5 分。从每小题的四个选择项中,选出最佳的 一项。

- 6. Johnson willphone his mother as soon as he_____in Kunming.
- A. arrived
- B. arrives
- C. will arrive
- D. is arriving
- 7. The young policemanasked ______ her name was.
- A. when



B. who

- C. why
- D. what
- 8. This song isvery _____ with young people.
- A. pleasant
- B. popular
- C. favourite
- D. beautiful

9. The family at a small hotel for the night.

- A. put up
- B. went up
- C. got up
- D. jumped up

10. "We can'tgo out in this weather, "said Bob,_____out of the window.

- A. to havelooked
- B. looked
- C. looking
- D. to look
- 11. --Let' s go tothe concert tonight, Mary.

--Sorry, I_____. I have to help my morn with thehousework.

- A. needn' t
- B. can' t
- C. mustn' t
- D. shouldn' t

12. I chose thiscoat in the end because oneswere all too expensive.

- A. the others
- B. another
- C. others
- D. the other

13. We got to thecinema late_____the heavytraffic.

- A. because of
- B. instead of
- C. accordingto
- D. except for

14. David hasdecided football at theend of this season.

- A. give up
- B. giving up

成考本科,一年中专 目考本 18870835857 4008231365



C. to give up D. having given up

15. Clearly, _____ object of the game is to improve _____ children' s math skills.

A. 不填; the

B. an ; the

C. 不填; 不填

D. the ; 不填

16. ____arriving home she found her oldfriend already there.

A. On

B. For

С. Ву

D. With

17. He says he hasthe T-shirt, ___I' ve never seenhim wear it.

A. after

B. since

- C. although
- D. if

18. When Anna____the room, a group of young men weretalking eagerly round the table.

A. enters

B. has entered

C. wasentering

D. entered

19. -- Do you mindif I open the window?

A. Yes, please

- B. No, go ahead
- C. No, please don't
- D. Yes,you' dbetter do

20. A museum____in the city centre next year.

A. will bebuilt

- B. will build
- C. was built
- D. built

三、完形填空:共 I5 小题;每题 2 分,共 30 分。通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个 选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

Over the summer, my family took a trip tolceland to see the natural beauty of it. Little did



I _______I would wake up one morning to have my eyesswelled up (肿胀) like balloons! Iwasfrightened. So many questions were ________through my head. Am I allergic (过敏的) to something?Was there some Icelandic disease that I ______? The only help I received was some allergytnedicine ______24_ aclinic nearby. Nothing was working.

When the trip was over, I went to see mydoctor. She gave me eye drops, but clearly theyweren't worth the time or <u>25</u> and the swelling got worse and worse.

I finally decided that it would be best forme to <u>26</u> being so sad and take it easy andhavefun. It was summer after all. I had a fun night with my friends as ifnothing was <u>27</u>. The nextmorning I woke up and went to <u>28</u> howswollen my eyes were, only to find myself <u>29</u> atmynormal face. It was a miracle (奇迹).I_<u>30</u> asking myself why I hadn't done that earlier. Wasbeing with myfriends and having fun really the <u>31</u> to my problem?

To this day I still do not know what I had,and <u>32</u> doany of the many doctors that I <u>33</u> during the summer. I would really liketo go back to Iceland to see the Northern Lights, <u>34</u> I anvery much frightened that I am justallergic to the country. I hope I never <u>35</u> having suchterribleswelling in my eyes ever again.

21. A. know	B. doubt	C. insist	D. fear	
22. A. cutting	B. going	C. pulling	D.hurrying	
23. A. caused	B. fought	C. caught	D. treated	
24. A. on	B. from	C. with	D. to	
25. A. pain	B. adventure	C. weight	D. money	
26. A. try	B. mind	C. prefer	D. stop	
27. A. fair	B. mistaken	C. similar	D. wrong	
28. A. check	B. explain	C. describe	D. mark	
29. A. aiming	B. looking 🍃	C. waving	D. pointing	
30. A. missed	B. kept 🛛 🥎	C. regretted	D. excused	
31. A. way	B. relation	C. answer	D. devotion	
32. A. neither	B. none	C. either	D. no	
33. A. hated	B. employed	C. disappoi	nted D. visited	
34. A. so	B. or	C. but	D. for	
35. A. fin <mark>i</mark> sh	B. forgive	C. experience	D.consider	
四、阅读理解:	共15小题;每题3;	分, 共 45 分。阅读	下列短文,然后根据短	文的内容从每小题的

四、阅读理解: 共15小题; 每题3分, 共45分。阅读下列短文, 然后根据短文的内容从每小题的四个选 择项<mark>中选出最佳的</mark>一项。

Α

When you go on your job interview (面试), be sure to dress well, be on time, doyour research and NEVER ask any of the following questions:

1. "How quickly could I bepromoted (晋升)?

An employer first of all wants an employeeto be happy with the position they have. Ambition(抱负) is good, but there is a time and place to discuss promotion, and it's not during an interview.

2. "Will I be able to work from home"

This is basically telling your futureboss--before you' ve even started---that you" re too lazy. tocome into theoffice.



3. "How much vacation time doesthis position offer?"

Although this could be asked, this is thetype of information you should get AFIER you' vebeen offered a position and notbefore.

4. "Will I have to work with ateam?"

Almost all jobs need some kind of teamwork, so any sign that you are not a ~ team playerwill leave you with unfavorablepoints in an employer' s eyes.

5."Does this position come with a handsome pay.

The pay is usually discussed after aposition has been offered. If an employer affe~ this subject,feel free todiscuss it. Otherwise, try not to look like you are interested only in things~ foryour owngood. An employer will more readily hire someone interested inbettering themselves AND thecompany as a whole.

36. An employer usually expects an employee to be___

- A. hungry forpromotion
- B. satisfied with the vacation
- C. pleased with theposition
- D. curious about the workplace
- 37. Asking to workfrom home may make your future boss think that
- A. you want to stayaway from your boss
- B. you work betterat home
- C. you' reunwilling to meet others
- D. you' re too lazyto come into the office
- 38. When can youoffer the subject of pay?
- A. Before you askabout teamwork.
- B. After you getthe job.
- C. At the end ofyour interview.
- D. At the beginningof your interview.
- 39. What might bethe best title of this text?
- A. Questions Not toAsk in a Job Interview
- B. How to Dress fora Job Interview
- C. Clever Answersto Interview Questions
- D. Proper Time fora Job Interview

В

Maria Mitchell (1818 - 1889), the firstwoman astronomer (天文学家) in the United States, was born in Nantucket, Massachusetts. Herparents valued education and insisted on giving her thesame quality ofeducation that boys received.

Her father, William Mitchell, was anastronomer and teacher himself. When he built his ownschool, Maria became astudent and also a teaching assistant to him. At home, Maria's fathertaughther to watch the stars and other natural objects in space using hispersonal telescope (望远镜).

Later she went to work at the library of theNantucket Atheneum. Over the next twenty years, she further developed herinterest in reading as many books as she could. She spent her nightswatchingothe sky closely with her father.

On October 1,1847, Mafia discovered a comet(彗星) by merely using atwo-inch telescope.Some years before, King Frederick V[of Denmark had set upprizes to each discoverer of a "telescopic



comet". The prize was to begiven to the "first discoverer" of each such comet becausecomets wereoften discovered by more than one person.

There was once a question of who should be winner. As the story goes, Francesco de Vicohad discovered the same comettwo days later, but had reported it to the European officialor~ ni~tion first. However, after some discussion this was settled in Mitchell' s favor. She wonthe ptite in 1848 and became a big name the world over. The comet was named "Miss Mitchell' s Comet".

40. What can belearnt about Mafia's parents according to the text?

- A. They came fromlow-income families.
- B. They gave Mafiaequal chance for education.
- C. They were bothastronomers.
- D. They were bothteachers.

41. Who played themost important role in Mafia' s great achievement?

A. King FrederickVI.

B. Francesco deVico.

- C. Her father.
- D. Her mother.

42. What problemdid Maria meet with in winning the prize?

- A. She named thecomet on her own.
- B. She did not use he required telescope.
- C. She did notreport her discovery in time.
- D. She discovered the comet with her father.
- 43. When didFrancesco de Vico discover the comet?
- A. In 1818.
- B. In 1889.
- C. In 1848.
- D. In 1847.

С

Many schools have their art programs removed in an effort to improve test scores and save money. However, some researchers believe that this is not correct. Students can master somebasicskills in art class that they cannot find in a normal classroom. Allow meto share why you have to take art class.

First and most important ,it stimulatescreativity (激发创造力). Art schoolsencourage you tothink outside the box and be creative enough to createsomething artistic. It can be used not only in art but in life, too Besides, ithelps you make the right choice. In art class, you are usually free to do whatyou want. In every art class, you are required to make decisions that candetermine what your painting will turn out to be.

In addition, students can learn the art of critical (批判性的) thinking as a skill of observation (观察). For example, art students findways to imagine. That is a skill they need to become better readers and problemsettlers.

What is more, it is noted that the company's bosses are actively looking for employees who can think creatively. Creative thinking is one of the most important skills that students can learnin



art courses.

Finally, students who are trained in artclass have interesting mental habits. They learn how to work on a task for along time and how to continue to work even if they are discouraged. They arebetter for creating a link between the classroom and the outside world. Inaddition, children who do art work are able to look back on their work and makejudgments about themselves. 44. Why are artprograms removed from many schools?

- A. To make students have their own hobbies.
- B. To improve students' test scores andsave money.
- C. To help students master some job skills.
- D. To give students more free time.

45. What is themost important quality students develop in art class?

- A. Determination.
- B. Carefulness.
- C. Creativity.
- D. Honesty.

46. What can welearn from the text?

- A. Art students are easily employed.
- B. Art programs may bring a lot of money.
- C. Art class can help students in manyways.
- D. Art teachers should pay more attentionto tests.

D

You know what a hotel is, of course. Andperhaps, you also know what a condo is--a residential(居住的) building divided into separateunits that are owned by different people. What you may not know is that in someU. S. cities, the two have come together into something called a "condohotel".

Some condo hotels can now be found in beachand mountain towns and a few small cities. However, none is more famous than thegreat IOS-year-old Plaza Hotel in New York, on Fifth Avenue across from CentralPark. The Plaza closed for repair in 2005. When it reopened two years later, more than half of it had been changed into one of these modern condo hotels.

Here's how it works : You buy what equalsto an apartment (公寓).If it's at The Plaza, it will cost you between \$1.5 million and \$9 million. Soyou own a part of the building. But there's some inconvinience. You may staythere no more than 120 days a year. The rest of the time, the hotel's workerscan book guests into your place,just as they would in the regular hotel' srooms. So if you' re lucky and rich,you can now live in really special quartersup to almost one third of the year,while others pay off your mortgage (房贷) the rest of the year.

So far,a great many of the nation's condohotel units have been purcitased not by rich peoplebut by richer companies, including foreign ones. They want a nice place for their bosses to stay when they'rein town or working late at the office.

- 47. A condo is aplace where people
- A. live
- B. work



C. eat

D. study

48. How long canyou stay in your own condo hotel unit at most each year?

く专,成考本科,一年中专 自考本 も线:18870835857 4008231365

A. 120 days.

B. One month.

C. Half ayear.

D. Three months.

49. What doespurchased in the last paragraph probably mean?

A. Closed.

B. Bought.

C. Damaged.

D. Repaired.

50. What do we knowabout a condo hotel?

A. It is designedby rich companies.

B. It is built forforeign travellers.

C. It is usuallysold at a low price.

D. It is owned bydifferent people.

第田卷(非选择题,45 分)

五、补全对话:共 5 旬;每句满分为 3 分,共 15 <mark>分。</mark>根据中文提示,把对话中缺少的内容写在线上。这 些句子必须符合英语表达习惯。打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。

提示:Lucy 要去艺术展览中心,向一位<mark>男士</mark>问路,该男士告诉她如何前往。

(L = Lucy; S = Sir)

L :Excuse me, sir. 51 the Art Exhibition Centre?

S : Yes, but it isquite far. It's about an hour's walk. You can take a bus the~

L: <u>52</u>?

S:You can take B.usNo. 15.

L: <u>53</u>?

S:About 20 minutes.And you can also take a taxi.

L:Taxi? That's agood idea. Thank you very much.

S: ____54

L: Goodbye.

S: 55

六、书面表达: 满分 30 分。

设你是李华,在你校工作的 Smith 博士即将回国,你们班同学打算为他举行欢送会。请写信邀请他参加并 告诉他具体安排:

注意:

1. 词数应为 100 左右

2. 生词:欢送会 farewell party

Dear Dr. Smith,_____



<mark>等大专,成考本科,一年中专 自考本科</mark> 各热线:18870835857 4008231365

Looking forward toyour early reply.

Li Hua

Yours,

答案:

- 一、语音知识
- 1.【答案】A
- 2.【答案】B
- 3.【答案】A
- 4.【答案】D
- 5.【答案】C
- 二、词汇与语法知识
- 6.【答案】B

【应试指导】本题考查时态。句意:约翰逊一到昆明就会给妈妈打电话。as soon as 引导的时间状语从句, 若主句是一般将来时,从句应为一般现在时。故 B 正确。

7.【答案】D

【应试指导】本题考查宾语从句。句意:这位年轻的警察问她叫什么名字。when 何时; who 谁; why 为什么; what 什么。结合句意可知, D 正确。

8.【答案】B

【应试指导】本题考查固定搭配。句意:这首歌深受年轻人的喜爱。be popular with 受……的喜爱。故 B 正确。

9.【答案】A

【应试指导】本题考查词组辨析。句意:这家人晚上在一个小旅馆住下了。put up 住宿; go up 上升; getup 起床; jump up 跳起来。结合句意可知, A 正确。

10.【答案】C

【应试指导】本题考查非谓语动词。句意:"这样的天气,我们不能出去,"鲍勃望着窗外说。英语中表示 伴随动作,动词一般用分词形式,又因 Bob 与 look 之间是主动关系,所以用动词的现在分词形式。故 C 正确。

11.【答案】B

【应试指导】本题考查情态动词辨析。句意:——玛丽,今晚我们去听音乐会吧。——抱歉,我不能去。 我不得不帮妈妈做家务。needn't没必要; can't不能; mustn't禁止; shouldn't不应该。结合句 意可知,B正确。

12.【答案】D

【应试指导】本题考查代词辨析。句意:最后我选择了这件外套,因为其他的外套都太贵了。the others 特指某范围内的"其他的人或物",其后不能再接名词,相当于 theother+复数名词; another 表示三者或 三者以上中的"另一个",其后一般接名词单数; others 表示"其余的人或物",其后不能再接名词。故 D 正确。

13.【答案】A

【应试指导】本题考查介词短语辨析。句意:由于交通堵塞,我们没能按时到电影院。because of 由于: instead of 代替; according t0 根据; except for 除……以外。结合句意可知,A正确。

14.【答案】c

【应试指导】本题考查固定搭配。句意:大卫决定在赛季结束后放弃足球。decide to do sth.决定做某 事。故 C 正确。

15.【答案】D

【应试指导】本题考查冠词。句意:显然,游戏的目的是为了提高孩子们的数学技能。Object 特指这项游



戏的目的.所以用定冠词 the:children 是复数且没有限定,是泛指,所以前面不用冠词。故 D 正确。 16.【答案】A 【应试指导】本题考查介词辨析。句意:她一到家就发现她的老朋友已经在那里了。0n 一…·就……;for 为了; by 通过; with 用。结合句意可知, A 正确。 17.【答案】c 【应试指导】本题考查连词辨析。句意:他说他有这件 T 恤, 尽管我从没见他穿过。after 在......之后; since 自从; although 尽管; if 如果。结合句意可知, C正确。 18.【答案】D 【应试指导】本题考查时态。句意:当安娜走讲房间的时候,一群年轻人正围着桌子热烈地讨论着。when 引导的时间状语从句中主句用的是过去进行时,所以从句也应用过去时。同时,安娜走进房间是一个短暂 性的动作,因此动词用一般过去式。故 D 正确。 19.【答案】B 【应试指导】本题考查日常交际用语。句意: ——你介意我打开窗户吗?——不, 你开吧。 Do you mind...? 句型用来询问对方是否介意。一般情况下,如果不介意,答语用 N0, go ahead 或 help yourself;如果 介意, 答语用 Yes, you'd bel[telrnot。故 B 正确. 20.【答案】A 【应试指导】本题考查时态和语态。句意:明年市中心将建一座博物馆。由 next year 可知句子应用一般 将来时态:同时,删与 build 之闯是被动关系,所以用被动语态。故 A 正确。 三、完形填空 21.【答案】A 【应试指导】词义辨析题。压根不知道有一天早上醒来我的眼睛会肿得像气球一样!h 孵知道; doubt 怀疑; insist 坚持; fear 害怕。故选 A。 22.【答案】B 【应试指导】词组辨析题。如此多的问题从我脑海中经过。Cut through 穿过; pull through 渡过难关; hurry through 匆匆傲完。故选 B。 23.【答案】C 【应试指导】词义辨析题。我是不是感染上了冰岛的某种疾病?cause 引起; right 打架; elldl 感染; treat 治疗。catch a disease 意为"染病"。故选 C。 24.【答案】B 【应试指导】词义辨析题。我得捌的唯一帮助就是从附近的小诊所买的一些抗过敏药。on 在……上;from 来自; with 用; to 到.....去。故选 B。 25.【答案】D 【应试指导】推理判断题。医生给我的墨药水使我的眼睛肿得更严重了,由此推断出这些眼药水不值得花 费时间和金钱。paiⅡ疼痛; advelmlre 冒险; weight 重量; money 金钱。故 D 正确。 26.【答案】D 【应试指导】推理判断题。根据上下文可知,我之前一直处于悲伤、紧张的状态,最后决定放轻松,和朋 友好好玩一玩。由此推断出,我停止了悲伤。try 尝试;mind 介意;prefer 喜欢;stop 停止。故 D 正确。 27.【答案】D 【应试指导】词义辨析题。我和我的朋友们度过了一个愉快的夜晚,就好像一切都是正常的。fair 公平的; mistaken 弄错的; similar 相似的; wrong 不正常的。故 D 正确。 28.【答案】A 【应试指导】词义辨析题。第二天早上醒来, 我去

检查我的眼睛有多肿。check 检查; explain 解释; describe 描写; mark 做记号。故 A 正确。



29.【答案】B

【应试指导】词组辨析题。第二天早上醒来,我去检查我的眼睛有多肿, 竞发现我看到的是自己正常的面孔。aim at 瞄;准: look at 看; waveat 向……挥手; point at 指向。故 B 正确。 30.【答案】B

【应试指导】推理判断题。根据上下文可知,我之前吃药,滴眼药水,眼睛都没好,可是和朋友玩了一晚上之后眼睛竟然奇迹般得好了。由此推断出,我不停地问自己为什么没能早点儿这样做。miss 想念;keep 不断; regret 后悔; excuse 原谅。故 B 正确。

31.【答案】c

【应试指导】固定用语题。和朋友在_起,玩得开心点儿真的就是我问题的答案吗?the answer to aprdalen! 意为"问题的答案"。故 C 正确。

32.【答案】_A

【应试指导】省略倒装题。直到今天,我仍然不知道那年夏天我得了什么病,我所看的许多医生也都不知道:当表示前面所说的情况也适合于后者时,可以用 so / neither / nor 引导的倒装句,其中 SO 表示肯定意义, neither / nor 表示否定意义。故 A 正确。

33.【答案】D

【应试指导】词义辨析题:直到今天,我仍然不知道那年夏天我得了什么病,我所看的许多医生也都不知道: hate 讨厌; employ 雇用; disappoint 使失望; visit 看,参观:此外, visit a doctor 意为 "看医生":故 D 正确。

34.【答案】C

【应试指导】连词辨析题:我真的很想回到冰岛看一看北极光,但是我非常害怕我是对这个国家过敏。 S0 因此; or 否则; but 但是; for 因为:故 C 正确。

35.【答案】c

【应试指导】词义辨析题。我希望我再也不会经历这么严重的眼肿了。finish完成;forgive 原谅; experience 经历: consider 考虑。故 C 正确。

四、阅读理解

36.【答案】c

【应试指导】事实细节题。由第三段第一句话可知, 雇主首先是希望员 37-对自己的职位满意。故 C 正确。

37.【答案】D

【应试指导】事实细节题。由第五段可知,如果你问将来的老板你能否在家工作的话,会让老板觉得你太懒了,不愿意来办公室上班。故 D 正确。

38.【答案】B

【应试指导】事实细节题。由最后一段第一句话可知,薪水问题通常应在确定自己得到这份工作后再讨论。故8正确。

39.【答案】A

【应试指导】主旨大意题。文章的第一段为主题句,点明了全文的主旨:求职面试中绝对不要问的问题。 故 A 正确。

40.【答案】B

【应试指导】事实细节题。由第一段第二句可知,玛丽亚的父母非常重视教育问题,并且坚持为她提供 与男孩同等质量的教育。故 B 正确。

41.【答案】c

【应试指导】推理判断题。由第二段可知,玛丽亚的父亲既是一名天文学家,也是一名教师。玛丽亚既 是父亲的学生也是父亲的助教,并且在家的时候父亲用自己的望远镜教她观察天体以及其他自然物体。由 此推断出,玛丽亚取得巨大的成就,其父亲起了非常重要的作用。故 C 正确。



42.【答案】C

【应试指导】推理判断题。由最后一段第二句可知,弗兰西斯科德·维科在两天后发现了同样的一颗彗星, 但是他第一个将这颗彗星报告给了欧洲的官方机构。由此推断出,玛丽亚没能及时报告她的发现。故 C 正 确。

43.【答案】D

【应试指导】推理判断题。由第四段第一句可知,玛丽亚在 1847 年 10 月 1 日发现了这颗彗星。由第五段第二句可知,弗兰西斯科·德·维科在两天后也发现了这颗彗星。由此推断出,弗兰西斯科·德·维科也是在 1847 年发现这颗彗星的。故 D 正确。

44.【答案】B

【应试指导】事实细节题。由第一段第一句可知,为了提高学生的考试分数并节省开支,许多学校取消 了他们的艺术课。故 B 正确。

45.【答案】c

【应试指导】事实细节题。由第三段第一句可知,首先且最重要的一点是艺术课可以激发创造力:故 C 正确。

46.【答案】c

【应试指导】推理判断题。通读全文后,不难发现本文是围绕艺术课对学生来说有什么样的好处展开的。 由此推断出,艺术课可以在很多方面帮助学生。故 C 正确。

47.【答案】A

【应试指导】事实细节题。由第一段第二句可知,公寓是一栋居住楼,被分成独立的单元,所以公寓是 人们住的地方。故 A 正确。

48.【答案】A

【应试指导】事实细节题。由第三段第五句可知,一年中.你最多可以在公寓式酒店住 120 天。故 A 正确。

49.【答案】B

【应试指导】词义猜测题:由最后一段可知,一些比较有钱的公司为了给他们的老板提供一个舒适的环境,通常会买这种公寓式酒店套房:由此推断出,purchase 意为"购买"。closed 关闭;bought 买;damaged 损害; repaired 修理。故 8 正确。

50.【答案】D

【应试指导】推理判断题。由最后两段可知,无论个人还是企业,只要有钱的话,都可以购买这种公寓 式酒店套房。由此推断出,公寓式酒店可以为不同的人所有。故 D 正确。

五、补全对话

51. Could you tellme the way to

52. Which busshould I take

53. How long willit take

54. You' rewelcolne

55. Bye

六、书面表达

One possibleversion:

Dear Dr. Smith,

How are you doing recently?As you aregoing to leave China, we intend to hold a farewell party for you on Friday,October 27th at Room 1002, Building 8.I' m writing to invite you to join the party. It will begin at 7:00 p. m. andlast two hours. On that evening, all the English teachers and the students inyour class will be present. We haveprepared various interesting programs for you, including songs and dances. A~adwe' re very excited to hear your speech then. Hope you



can join us and havesome fun. Looking forward to your early reply.

Yours

Li Hua

Martine Harrison Bartines